Highly Motivated in het ForYou Magazine

 

Ligt je voornemen om dit jaar toch echt eens wat aan je figuur te doen alweer ver achter je? Voel je je futloos en heb je weinig energie?

Of je nu wil afvallen, meer spierkracht wil ontwikkelen of je conditie wil verbeteren: met de hulp van een Personal Trainer lukt het je.

Personal Trainer Kenny Oosterhoff legt in dit artikel uit wat volgens hem benodigd is voor de weg naar succes.

ForYou Magazine

Highly Motivated op TV

 

Van 5 tot en met 15 augustus 2015 vindt de jaarlijkse editie van de Mongol Derby plaats. Dit is één van de extreemste paardenraces ter wereld. Het parcours is 1000 kilometer lang en is gebaseerd op de postroute van de beroemde Mongoolse leider Dzjengis Khan.

De Nederlandse Catherine Gudde, trainende bij Highly Motivated doet hieraan mee.

Om Catherine klaar te stomen voor deze extreem fysiek en mentaal zware beproeving heeft Kenny haar geholpen om deze doelstellingen te behalen.

In de uitzending van EenVandaag geeft personal trainer Kenny Oosterhoff een kleine impressie van de trainingen voorafgaand aan de Derby.

“Van motiveren sport maken” bron Gemeente Delft

 

Sinds eind oktober 2012 geeft Kenny Oosterhoff als zelfstandig personal trainer sport- en voedingsadvies.

Nu terugkijkend, kan het wegbezuinigen van zijn werk als marinier wel eens het beste zijn wat hem toen kon overkomen – hoewel hij daar toen heel anders over dacht.

“Ik droomde van werken bij Defensie. Heb daar een pittige opleiding voor gevolgd. Toen ik het nieuws hoorde, ging ik meteen op zoek naar alternatieven.”

Die vond hij ook: hij kon een opleiding volgen die toegang bood tot de Nederlandse commando-elite – wederom een pittige opleiding.

“Ik stond op het punt deze opleiding af te ronden, toen ik een blessure kreeg aan mijn knie..

Benieuwd naar het hele artikel dat de Gemeente Delft over mij schreef?

Ga naar het hele artikel.

Personal Trainer Delft